2013. július 31., szerda

Chicco Ct 0.1 - Jelenlegi ára: 32 500 Ft

Chicco  4 funkciós babakocsi
Babakocsi tulajdonságai :
Összecsukva mérete 41x34x96. Nyitott állapota 55x93x105. Súlya vázzal együtt 10. 7 kg, terhelhetősége 20 kg-ig  ajánlott.
A váza alumíniumból van , húzatta pamutvászon nagyon erős anyagú, kosara poliészter.
A kosár fala merev műanyag, mi nagyon szerettük mivel decemberi volt a lányom nem fújt be/át rajta a hideg, a gyerek teljes takarásban van. Háttámlája fel tekerhető így ha már nagyobbacska akkor kényelmesen ülni is tud benne. A picit ebben a kosárban jól láthatjuk mert velünk szembe van.
A kagylóhoz tartozik még a bázistalp hogy könnyen egyszerűen lehessen a babát kocsiban szállítani, még van csecsemő szűkítő is hozzá tehát az első naptól lehet használni. A picit ebben a kagylóban jól láthatjuk mert velünk szemben van.
Sportrész három fokozatban dönthető akár vízszintes állapotig lemegy , öt pontos biztonsági öv van hozzá, lábzsák . esővédő. Sajnos a sportrészben a pici nem látható mert háttal van a kocsi karját nem lehet áthajtani és az ülést sem lehet megfordítani. Én magam azért szerettem mert a kupola szinte teljesen a babára hajtható elrejtve a kíváncsi szemek elől.
színe miatt akár kislány akár kisfiúnak is jó lehet , könnyű kocsi esernyőre lehet összecsukni jól tudtam vele közlekedni "bárhova befértünk"
Első kerekei bolygósak a hátsók fixek, a fékje szuper nagyon jól megfogja ha kell (sokat járok bkv-én ott ennek nagy hasznát vettem)
Bármilyen kérdésed lenne csak bátran igyekszem hamar válaszolni rá.



Jelenlegi ára: 32 500 Ft

Az aukció vége: 2013-08-07 10:40
. Chicco Ct 0.1 - Jelenlegi ára: 32 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése