2013. június 6., csütörtök

ÚJ! Fisher Price játék babajáték 1Ft! DALOS BAGÁZS - Jelenlegi ára: 1 Ft


Új Dalos bagázs akár 1 Forintért!
Kihagyhatatlan!
Az USA után Magyarországot is elérte a Dalos Bagázs láz,  már nálunk is kapható!
Az Amazon internetes oldalon a leginkább keresett játékok között van!
Nem véletlenül, hiszen annyira ötletes és szórakoztató.
Mókás interaktív dalos bagázs. A tökéletes Fisher Price minőség.
Új, saját dobozában.  
A csomag tartalma: egy darab új dalos bagázs elemekkel együtt.
Az elemeket tartalmazza, így azonnal használható. Az elemek könnyen cserélhetők.
3 módban használható. A kezét megnyomva lehet a 3 mód között váltogatni.
A hasát nyomkodva énekel.
Működése megnézhető a youtube-on ide kattintva.
A gyerekek és az örök gyerekek számára készült Dalos Bagázs egy kissé különc, szabad lelkű figurákból álló csapat. Minden Dalos Bagázs figurának három játék módja van, dudorásznak, saját dalukat éneklik, vagy együtt énekelnek a többi Bagázs baráttal! Dudorászó módban a saját nyelvükön énekelnek tele halandzsával. Ha azt akarod, hogy saját stílusukban énekeljenek, próbáld ki  a dalos módot! Összehangolt módban minden egyes Dalos Bagázs figura a rá jellemző hangfekvésben énekel tökéletes harmóniában egymással. Minél többet gyűjtesz össze annál nagyobb a kórus, és annál jobb lesz a hangzás!  
Ajánlott korosztály: 3 éves kortól, bár kisebb gyerekek is nagyon szeretnek vele játszani. A bagázs hasát nyomkodva az száját tátogatva énekel. Szülői segítséggel babák kedvence is lehet, ha a szülő nyomkodja a bagázs hasát. Utána a baba maga is próbálja használni. Nagyon mókás ahogy a bagázs száját tátogatva énekel, a babák előszeretettel bedugják kis ujjukat a szájába, hogy azt is megvizsgáják.  Remek babajáték!
Méret kb. 20 cm
Fixáron is ajándék! Postaköltséggel együtt is a bolti ár töredékébe kerül!  
Az aukció 1 Ft-ról indul. Nincs minimálár!
Termékeim között most biztos mindenki talál köztük valami hasznosat.  Megtekinthetők itt.
A nyertes egy darab elemeket is tartalmazó új Dalos bagázst kap saját dobozában a következő lehetséges átvételi módokkal:
Személyesen lakcímen: Budapest, XX. kerület:  a Gubacsi hídtól nem messze (Csepelt és Pesterzsébetet összekötő híd). Tömegközlekedést tekintve a közelben van pl. Pesterzsébet Felső megálló. Megáll a közelben pl. a 23-as, 66-os, 166-os, 151-es, 35-ös, 36-os busz, valamint a HÉV és vonat.
Postai úton az érvényben levő postai díj szerint.  
Futárszolgálattal.
Az aukció nyertesét megkérem, hogy az aukció lezárását követő 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot, hogy a vásárlási szándék komolyságáról megbizonyosodjak, valamint lehetőség szerint egy héten belül vegye át a terméket, illetve utalja át a vételárat a postaköltséggel együtt, amennyiben nem a személyes átvételt választja.
* A fényképek illusztrációk.
Az aukció kiírása megfelel a vatera szabályzatának. Aki nem hiszi, járjon utána. Ha az ÁFF hosszabb lett volna, az én mesém is tovább tartott volna. Itt a vége, fuss el véle! : -))


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-06-16 21:00
. ÚJ! Fisher Price játék babajáték 1Ft! DALOS BAGÁZS - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése