2013. június 30., vasárnap

IP kamera WIFIs, számla + gar + ingyen posta! - Jelenlegi ára: 23 000 Ft

Vadonatúj kis méretű távvezérelhető vezetéknélküli IP kamera mozgásérzékelővel. Számítógép NÉLKÜL önállóan működik!
Kép és hang átvitel sötétben is
Interneten keresztül is vezérelhető, mozgatható, riasztás beállítható. Miben több ez, mint a hasonló IP kamerák? -- mindezt VEZETÉK NÉLKÜL, WIFI-vel tudja, tehát olyan helyre is tehető, ahol nincs kiépítve a hálózat, de a wifi router jele még fogható, számla és garancia jár hozzá, azonnal RAKTÁRRÓL kapható!
Kicsi, könnyű, egyszerűen kezelhető, kedvező árú készülék. Legyenek biztonságban az értékei akkor is, ha nincs otthon! Ezen kívül ideális lehet üzlethelyiségek, eladótér, iroda folyamatos megfigyelésére is. Ilyen esetekben a kamerás megfigyelésre vonatkozó tábla elhelyezése személyiségi jogi okokból mindenképpen ajánlott!
Kattints a képekre!
Főbb jellemzők:
WEB-es kezelőfelület, minden irányba 360 fokban mozgatható kamera
Beépített mikrofon és hangszóró
max 640*480 videfelbontás
Beépített Wifi antenna és RJ45 csatlakozó
Riasztásra email küldés és/vagy képek FTP feltöltése tárhelyre
100 x 120 mm méret
Admin és vendég hozzáférések, ha ki akarod próbálni távolról, kérj hozzáférést.
ÉJJELLÁTÓ üzemmód
WEP titkosítás lehetőség
0-50 Celsius működési tartomány csak beltéri!
Csomag tartalma: IP kamera, telepítő CD (nem szükséges, csak az IP cím megállapításához kellene), ethernet kábel, falra szerelhető tartó, 2db csavar, 220V adapter.
A beállítás nagyon egyszerű: ha routerünk van, a kamerát rákapcsolva automatikusan IP címet kap, miután a böngészővel belépve a kamera admin felületére az IP cím fixre állítható. Ez után állítható be az email küldés, FTP feltöltés stb. Amennyiben külső internetes távvezérlésre is szükség van, a routeren be kell állítani egy portforwardingot a kiválasztott portra, valamint ha nem fix IP-s internet előfizetésünk van, egy ingyenes DNS (pl dyndns. org ) szolgáltatás is szükséges. Mindezekhez szívesen nyújtok segítséget akár a router távoli programozásával is.
Ne habozzon! FIGYELEM! 1 héten belüli személyes átvétel esetén 2000Ft árengedményt adok! Az áru raktáron van, azonnal vihető!



Jelenlegi ára: 23 000 Ft

Az aukció vége: 2013-07-18 19:26
. IP kamera WIFIs, számla + gar + ingyen posta! - Jelenlegi ára: 23 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése