2013. június 18., kedd

Szegecses fehér pamutruha 5250 S/M méret - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Szegecses fehér pamutruha 5250 S/M méret
34/36/38-as konfekcióméretre
Mell: 80-90 cm
derék: 70-90 cm
csípő: 80-100 cm
hossz: 80 cm
Anyag: pamut
Szállítási idő:
2-10 munkanap, raktárkészlettől függően. Amennyiben a megrendelt termék nincs raktáron, írásban értesítjük Önt a termék megérkeztéről, s a vételárat csak ezt követően kell átutalnia. A vételár megérkezését követően 2-3 munkanapon belül szállítjuk a megrendelt terméket.
Kedvezmény:
10. 000 Ft összértékű vásárlás fölött 5%, 20. 000 Ft összértékű vásárlás fölött 5%+ingyenes házhozszállítás futárszolgálattal. A kedvezmény kizárólag a fix áras vásárlás(ok)ra vonatkozik.
Fizetés:
Banki előreutalás, vagy rózsaszín postai utalvány.
Szállítás:
A megvásárolt termékeket a vételár számlánkra történő megérkezését követően az MPL Futárszolgálattal kézbesíti. A kézbesítési díj egységesen 890 Ft az ország területén bárhol. A díj tartalmazza a feladást követő 24 órán belüli házhoz szállítást, nyomonkövethetőséget, kétszeri kézbesítési kísérletet, illetve az értékbiztosítást.
Garancia:
A termék kézhezvételétől számított 8 napon belül lehetőség van a pénzvisszafizetési garancia érvényesítésére, azaz ha a termék valami miatt nem felel meg az Ön számára, és Ön hiánytalanul, sérülésmentesen, az eredeti csomagolásban visszaküldi számunkra, visszatérítjük a termék vételárát. Ezúton hívjuk fel szíves figyelmét, hogy elállás esetén a vevő viseli az áru postázásával és visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült összes költséget, azaz kizárólag a termék vételárát térítjük vissza. Az ingyenes kiszállítás kedvezménye nem illeti meg azt, aki a vásárlástól eláll. Ez esetben a szállítási költséggel csökkentett vételárat tudjuk számára visszaküldeni. Amennyiben a vásárolt termék hibás, a pénzvisszafizetési garancia a termék vételárán felül a szállítási költségre és a visszaszolgáltatás költségére is vonatkozik.   A hibás terméket kérjük, a Magyar Postán keresztül, ajánlott levélként vagy csomagként szíveskedjék visszaküldeni, mivel a visszaszolgáltatás költségeként kizárólag a Magyar Posta hivatalos díjszabása szerinti ajánlott levél vagy csomag feladási díját tudjuk visszatéríteni!


Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Az aukció vége: 2013-07-07 08:00
. Szegecses fehér pamutruha 5250 S/M méret - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése