2013. június 6., csütörtök

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3100 P3110 Fólia - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Új, jó minőségű Screen Guard védőfólia Samsung Galaxy Tab 2 7. 0-ra (P3100/P3110 kompatibilis)
Kivágás a képen látható formában található rajta.
- Átlátszóság: 97%
- Felbuborékosodás-álló
- UV Álló
- Könnyen eltávolítható, nem hagy ragasztó lenyomatot
- Mosható
Leírás:
Egy okostelefon, táblagép, vagy bármilyen más érintőképernyős eszköz nem kis beruházás, ráadásul az egyik legkönnyebben sérülő rész éppen maga a képernyő. Ezért is célszerű ezeket az eszközöket fóliával védeni. Az okostelefonokon többnyire már van ilyen, de előfordul, hogy használat közben megsérülnek és cserére szorulnak.  
Felhelyezés menete:
Válassz olyan helyet, ahol nincs nagy por, ilyen lehet például egy fürdőszoba tusolás után, de ne legyen túl párás sem a levegő, mert lecsapódhat a kijelző felületén.
Nagyon fontos, hogy a felhelyezést megelőző tisztítás során a legapróbb porszemet is eltávolítsd, különben a fólia felhelyezése során buborékok alakulnak ki. Ezek nem csak esztétikailag problémásak, de az érintőképernyő megfelelő működését is akadályozzák.
Lépések:
Tisztítsd meg az érintőképernyő felületét.  Ehhez használj mikroszálas kendőt. Ha már van fólia a képernyővédőn, akkor előtte távolítsd el.
 
Készítsd elő a védőfóliát.  A fóliák jellemzően két védőréteggel készülnek. Távolítsd el az első réteget (jellemzően egyes számmal van jelölve). Ezt követően már csak a szélén fogd meg a fóliát, különben szennyeződések kerülnek a ragasztóval ellátott felületre.
 
Illeszd rá a felületre a fóliát. Fontos a pontos illesztés. Használj egy műanyag lapot, például hitelkártyát az esetleges légbuborékok eltávolításához.
 
Húzd le a második réteget.
(Forrás:  http: //www. hogyankell. hu/K%C3%A9perny%C5%91v%C3%A9d%C5%91_f%C3%B3li%C3%A1t_felhelyezni )



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2013-06-07 13:18
. Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3100 P3110 Fólia - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése