2013. június 3., hétfő

LENSPEN,objektív lencse tisztító,lencsetisztító,ÚJ - Jelenlegi ára: 690 Ft


AKCIÓS AJÁNLAT :
LENSPEN
Objektív és lencse tisztító, toll-ecset-filc
Új, azonnali szállítás, bontatlan csomagolásban
Kényelmes  toll forma, a két végén kialakított tisztitófelülettel: kitolható ecset, + 2 féle filcpárnás cerélhető rugalmas törlőfej: 1 köralak és 1 háromszögletű. (aktívszenes bevonattal)
A köralakú fej átmérője: 11 mm. A háromszögletű fej: kb. 7 m-es
Az ecset átmérője: 10-12 mm-es
Segítségével könnyedén eltávolíthatók a lencsén keletkezett ujjlenyomatok és szennyeződések. Bármilyen objektív, lencse tisztítása alkalmas.
Az aktív-szenes technológiának köszönhetően nem karcolja a lencsét, kíméletesen távolítja el róla a zsírfoltokat és egyéb szennyeződéseket.
 A kupakban található aktív-szenes szivaccsal frissíthető fel a tisztítófelület, így a Lenspen akár több százszor is használható. Használat után helyezze vissza a kupakot, majd párszor tekerje meg, így a tisztító felület megtisztul és újratöltődik a szénporral.
A tökéletes tisztításhoz nincsen szükség se folyadékra, se alkoholra, a szén alapú tisztító por nem folyik és nem szárad ki. Használata kényelmes, biztonságos, egyszerű és gyors, kis méretének köszönhetően pedig könnyen hordozható.
Az aktív szenes tisztítási folyamat előtt a tisztítandó felületről a mechanikai szennyeződéseket (por- és egyéb szemcséket) mindeképpen el kell távolítani. Erre alkalmas  a tisztítóceruza végébe beépített kitolható ecset. ( Ill. a levegőpumpa)
Méret: 120 mm x  16 mm
Szálíltási díj: bankszámlára utalás után: postai ajánlott küldeményként: 385 Ft
Elsőbbségi ajánlott levélben: 445 Ft
Normál levélben: 145 Ft
Normál elsőbségi levélben: 195 Ft
Normál  levél és normál elsőbbségi levél esetén:   a vevő felelősségére, mivel nem regisztrált postai küldemény. A feladáskor kapott , a vevő nevére kiállított számlát a vevő e-mailjére elküldöm, mint bizonyítékot a feladásról.
Utánvét nem megoldható.



Jelenlegi ára: 690 Ft

Az aukció vége: 2013-06-21 22:22
. LENSPEN,objektív lencse tisztító,lencsetisztító,ÚJ - Jelenlegi ára: 690 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése