2013. június 23., vasárnap

50 GR zacskós csillámpor AR-sárga 950Ft - Jelenlegi ára: 950 Ft

50 grammos zacskós csillámpor
kb. 23-25 tégely csillámpornak felel mg
Köröm díszitésre , dekorációra 
1db /50 Gr
950Ft
Fontos!
Én nálam valós Magyar Posta költségeket találsz, nem valótlan magas postaköltség árat , ami nem más mint az eladó nyeresége, így kompenzálva az alacsony termékárat. Ha utána számolsz én is ugyan annyiért adom. Ami számodra pluszban jelenik meg az a MAGYAR postaköltség, viszont ezért garantálom , hogy  nem küldök számodra, törött , hibás, kifolyt, stb terméket, mivel mindent átnézek mielőtt tovább küldöm.
Ha bármi így érkezik azonnal kommunikálok, és a számodra megfelelő módon korrigálom a vásárlásod. És ha eltűnne a csomag  akkor a 35-ik. munkanapon vissza utalom számodra az általad utalt összeged minden fajta kifogások nélkül.
Ezzel ellentétben azok az eladók akik azonnal a címedre postáztatnak, legtöbb esetben nem tudják nyomon követni a számodra megrendelt terméket , így kiszolgáltatott helyzetbe kerülhetsz, ha eltünnik a csomag vagy nem érkezik meg hozzád , hogy a pénzedért semmit nem kapsz, és könyörögnöd kell , hogy vissza utalja számodra.
 
Szállítási feltételek:  Szállítási idő: Fizetés után kb10 -35 munkanap! (szombat -vasárnap kivétel)
Több termék vásárlása esetén egyben postázok!
Természetesen ha nem érkezik meg 35 munka napon belül a termék, a vásárló utalása, azonnal vissza utalásra kerül, ha nem szeretne tovább várni, hogy ne érje veszteség, és semleges értékeléssel le zárjuk az aukciót.
Kérem leendő vásárlókat csak abban az esetben rendeljenek ha ezt eltudják fogadni, így nem fogadom el az utolagos negatív, értékelést, ha csuszik a szállítási idő!
Mindenképp azon vagyok hogy a lehető leggyorsabban megérkezzen a termék, a vásárlómhoz.
Természetesen folyamatos kapcsolattartó vagyok , így minden részletről informálom a vásárlót a termék megérkezéséig.
Ha ezt nem tudod elfogadni akkor kérlek ne licitálj!
Így elkerüljük a fölösleges huza vonát.
A szabályok el nem olvasása nem mentesit a leírtak alól!



Jelenlegi ára: 950 Ft

Az aukció vége: 2013-07-11 19:45
. 50 GR zacskós csillámpor AR-sárga 950Ft - Jelenlegi ára: 950 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése